Registracija na portalu

V kolikor se s prodajo nepremičnin ukvarjate profesionalno, nas kontaktirajte na naš mail. Ustvarili vam bomo profil, s katerim boste lahko svoje oglase upravljali neomejeno.

Za fizične uporabnike je število oglasov, s katerimi lahko upravljajo, omejeno na dva (2). VSE OGLASE PRED OBJAVO PREGLEDA NAŠ ADMINISTRATOR, zato nam dovolite 24 ur za objavo vašega oglasa. Registracija na portalu Nepremicninskioglasnik.com je zelo preprosta. Na vrhu orodne vrstice boste na desnem robu našli povezavo Registracija.

Odprla se vam bo spletna stran z obrazcem, katerega natančno izpolnite z veljavnimi podatki, saj vam bomo na vaš elektronski naslov poslali potrditveno sporočilo, v katerem boste morali klikniti na povezavo, da bo registracija izpeljana do konca.

Klik na povezavo vas bo pripeljal do vašega računa na portalu Nepremicninskioglasnik.com, kjer boste lahko urejali svoje podatke (Moj račun), spremenili geslo (Spremeni geslo), vpisali oglas (Vpiši oglas), pregledovali in urejali oglase (Moji oglasi), pregledovali svojo shranjene poizvedbe (Moje nepremičnine), se naročili na obveščanja o primernih oglasih (Naroči se na obveščanje) in jasno pregledovali bazo objavljenih nepremičnin.