Prodaja, Posest, Zazidljiva, Kranj, Gorenjska, Slovenija

Posest, Zazidljiva

Cena:

88.400,00 €

Posredovanje:

Prodaja

Regija:

Gorenjska, Kranj

Lokacija v mestu:

Britof 106

Št. oglasa:

9979

Detajlno o nepremičnini

Na ravni parceli zazidkjivi že 70 let, dostopno z za to zgrajeno cesto, z vsemi možnimi infrastrukturnimi priključki in dostopnostmi. Parcela leži sredi Britofa dostopna po najboljših cestah poleg protokolarnega objekta Brdo, majlepša rezidenca RS ob enem najlepšem kaniona reke Kokre. Spisek vloženih sredstev za infrostrukturno opremo: 1, Izdelana lokacijsha dokumentacija za celo parcelo 132 k.o. Britof in komisijsko ugotovljenimi mejami in položini manjkajoči mejniki. 2. Timsko razparceliranje geodeta gospoda ing. Ažmana, arhitetke gospe Velepec in lastnika ing.Gorjanca na osem enakopravnih družinskih parcel z možnostjo na vsaki zgraditi družinsko hišo po prosti izbiri in določitve pripadajoče skupne ceste za vseh osem parcel. Označitev, vgraditev novih mejnikov za vseh osem parcel in pripadajoče ceste. Izdalava nove lokacijske dokumentacije z vpisom v geodetski nasčrt in vpis v zemljiško knjigo.Določitec vsakem delu parcel svojo katastersko številko pod 132 k.0. 3. Izdelava načrta za cesto in vloga, ter odobritev gradbenega dovoljenja za cesto 132/5, 9, 22 in pogodbena združitev s sosedom v pogodbi parcelo ceste 136/5 in je enakopravno vključena v skupno cesto. 4. Izdelava načrta vodovodnega sistema za vseh osem bodočih hiš z skupnim jaškom za oddušek in glavnim ventilom, podpis pogodbe z vodovodom Kranj, predplačilo gradnje in gradnja do preizkusa delovanja in do prvega števca. 5. Izdelava načrta zemeljskega kabelskega dovoda električnega toka individualno za vseh osem parcel. Plačilo, gdradbena dela, polaganje in zasipanje ter preizkus do vsake parcele na vogal bodočih hiš z 3x zanko 3 m za vsako parcelo. 6. Izdelava načrta za T2 komunikacijskega omrežja (priprava za optiko), izkop, vgradnja cedvi 125 mmm in 50 mm. Finansiral je T2 firma. 7. Izdelava načrta cevnega sistema (kopija zgornje tzočke T2), vgraditev tudi končnih jaškov 500 mmm za vsako parcelo. 9. 4. Na osno gradbenega dovoljenja in dovoljenja priključitve na glavno cest Britof - Brdo graditev skupne ceste z odstranitvijo zemlje v globini 70 cm in strokovne graditve z najboljšimi materiali večplastni sistem do finega lomljenca z rahlim nanosom asfaltnega drobljenca. .

Dodatne informacije

Prodam ali zamenjam za neprimičnino ob morju, lahko tudi na Hrvaškem. Lokacijska in geodetska dokumentacija urejena,na parceli 132/12 KO Britof, vodovod, elektrika, plin, Siol, T2, na parceli in zgrajena individualna cesta. Lokacija je na ravnem v bližini protokolarnega objekta Brda ob najlepšem kanjonu Kokre v Sloveniji. Po pločniku 200m lahko pridete do osnovne šole z vrtcem, še 200m do pokopališča in farne cerkve v Predosljah in še 300m do Brda in še 1500m do Kranja preko Kokrice ali Primskovega. Pekarna je nasproti izhoda 20m. Samopostrežba je 100m, mesar 50 m, mesarstvo Arvaj 200m. 1500m do trgovskega centa Kranj, 1000m do pošte in banke.moj telefon 041 271114 Lojze Gorjanc

English information

Beautiful location with overlooking on the Juliske Alps , Storžič, Krvavec, etc. close to the protocol place castle Brdo with all possible terminals as locations ang geological doc. new built is a road , water and electricity,Thelepphon, Internet , etc. To sel everithing.Les 5 min awayis a school, Catholic church, big butcher's shop Arvaj, Snedic, Merkator, pastry shops, inns Juhanca the bowling tournament and biljarnim Center, Zala, Šprajcar, Krištof gurnament, Brdo, oil factory Oljarica Cekin, Pavlinov Football Club with playground, posibilitis towalking in the beautiful river kanion Kokra. A little further 30 min on foot again on the pavement or bike 5 min huge shopping center Kranj, Kranj city center with all the very kolture, theather, movie, post office, riding center Brdo, ski lift for big the ski center Krvavec etc.


lojze

Telefon: +38641271114
GSM: 041271114

Število ogledov oglasa 7645