Prodaja, Posest, Kmetija, Novo mesto , Dolenjska, Slovenija

Posest, Kmetija

Cena:

27.000,00 €

Posredovanje:

Prodaja

Regija:

Dolenjska, Novo mesto

Lokacija v mestu:

Trebča vas pri Dvoru

Št. oglasa:

13914

Detajlno o nepremičnini

Nepremičnina sestoji iz več parcel v skupni izmeri 7210 m2, od katerih so štiri gradbene. Vse imajo sončno lego z lepim razgledom, na planoti nad dolino reke Krke. Domačija sestoji iz starejšega glavnega objekta (hiše) ter dveh pomožnih objektov (drvarnice s shranjevalno kletjo in lesenim svinjakom). Na objektu je električni in vodovodni priključek, pred leti tudi telefon. Vodovodna napeljava po vasi je bila obnovljena lani. Stavbe nepremičnine se nahajajo na koncu vasi gledano iz smeri dostopa z avtom,gledano iz pešpoti iz smeri reke Krke, pa na začetku kolovozne poti, ki vodi iz doline in obrežja reke (cca 5 min peš do reke Krke in glavne ceste Žužemberk - Novo mesto.) Oddaljenost iz Ljubljane je 52 km, do Dvora 2 km, do Žužemberka 4 km, do Novega mesta 21 km. Domačiji pripada 4400 m2 gozda, a ta se ne povezuje z nepremičninami, nahaja se v območju naselja Mačkovec, 2 do 3 km oddaljenosti in vinogradi v skupni izmeri 2040 m2, ki ležijo na hribu Tale pri Lipovcu, v smeri ceste proti Domu na Frati (cca 2km oddaljenosti).

Dodatne informacije

Starejša manjša kmetija s bivalnim in gospodarskim poslopjem, sadovnjakom in njivo leži na koncu vasi, od koder sega čudovit razgled na dolino reke Krke.

English information

Small oldest farm with a orchid, field, late vineyard and forest. Country house lay on the edge of the village, from where you can see beautiful view on the Valey of the Krka river.

Na zemljevidu


metka

Telefon: +38631311419
GSM: 031311419

Število ogledov oglasa 37305