Prodaja, Hiša, Samostojna, Domžale, Osrednja, Slovenija

Hiša, Samostojna

Cena:

320.000,00 €

Posredovanje:

Prodaja

Izgrajeno leta:

1998

Regija:

Osrednja, Domžale

Lokacija v mestu:

center

Št. oglasa:

14282

Detajlno o nepremičnini

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo ter je brez bremen. Možna hitra vselitev ter dogovor pri ceni. Hiša je grajena je s kvalitetnimi materiali, fasada je teranova, v celoti oblečena s kombi ploščami, spodaj dodatno obdana s fasadno opeko.

Dodatne informacije

DOMŽALE, CENTER, 290 m2, samostojna, zgrajena l. 1998, 537 m2 zemljišča, P+N+M. Svetla hiša se nahaja v urejenem naselju obdanim z zelenjem ter odprtim pogledom na Kamniške Alpe. Oddaljena vsega 4 min vožnje do avtoceste in 3 min od priključka na Ljubljansko obvoznico. Ostale infratstruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta, banka, avtobusna postaja..) je hitro dostopna. Hiša ima tri etaže in lepo zasnovano prostorsko ureditev. Krasijo jo topla energija, konfortni ter izredno svetli porostori. Prostorska zasnova: - Pritličje: garaža (možnost parkiranja tudi pred garažo), hodnik, sanitarije, prostor za plinsko peč, prostor za ralaksacijo in savno, ipd., trenutno pa služi kot poslovni prostor-pisarna s sprejemnico, v velikosti 53 m2. Ima tudi ločen vhod - Nadstropje: dnevna soba z izhodom na balkon, jedilnica ter kuhinja z izhodom na prostorno pokrito teraso, hodnik, kopalnica s sanitarijami, spalnica in 2 otroški sobi. V jedilnici peč na drva, z odličnim toplotnim izkoristkom. - Mansarda je delno izdelana: urejen hodnik in pralnica/likalnica. - Klet: hiša je delno podkletena, klet je obložena s kamnom in služi kot shramba

English information

Location and infrastructure The house is located in a quiet urban settlement in the center of Domžale, 15 minutes from Ljubljana, on a sunny position, close to all the infrastructure. The house is designed as a two-storey building (P + 1) with a large terrace, a well-groomed garden, which provides a pleasant and comfortable stay. - Ground floor: garage, office, toilet, utility. - First floor: kitchen with dining room, connected to the living room with exit to the terrace and to the balcony, three bedrooms, bathroom with toilet. Floor covering is parquet, ceramic. In front of the house, there is a parking place for several cars. Contact-mobile phone:+386 41 565 751.

Na zemljevidu


Brigita

Telefon: +38641565751
GSM: +38641565751

Število ogledov oglasa 17901