Oddaja, Stanovanje, Soba, Maribor, Podravska, Slovenija

Stanovanje, Soba

Cena:

200,00 €

Posredovanje:

Oddaja

Izgrajeno leta:

1955

Regija:

Podravska, Maribor

Lokacija v mestu:

Center

Št. oglasa:

14152

Detajlno o nepremičnini

ODDAMO PROSTORNO ENOPOSTELJNO SOBO V CENTRU MARIBORA, v stanovanju z dvema enoposteljnima sobama, skupna površina 75 m2. Na odlični lokaciji v centru Maribora, v lepem in svetlem stanovanju oddamo prostorno (20 m2) in prijetno opremljeno enoposteljno sobo za nekadilce, brez hišnih ljubljenčkov. Stanovanje je predvideno za bivanje dveh oseb v dveh enoposteljnih sobah (druga soba je že zasedena), ki si delita kuhinjo s shrambo in balkonom, predsobo in dolgi hodnik z vgrajenimi omarami, kopalnico z WC-jem (in še en WC z umivalnikom posebej), skupna površina je 75 m2. Namenjeno je ljudem, ki želijo bivati v skrbno vzdrževanem, prijetnem in urejenem stanovanjskem prostoru ter mirni soseski. Zaradi idealnih pogojev za učenje je stanovanje predvsem primerno za študente na dodiplomskem in podiplomskem študiju, vendar je možna oddaja tudi redno zaposleni osebi. Cena najema enoposteljne sobe s souporabo omenjenih prostorov (ki si jih delita le dve osebi) je 200 EUR/mesec. Stroški se plačujejo po porabi. Za vse ostale informacije prosim pošljite sporočilo tukaj ali pokličite na štev. 040 578 233

Dodatne informacije

Stanovanje ima izraziti pridih domačnosti in je zelo primerno za ljudi, ki iščejo nekaj več, kot "samo sobo" - ki iščejo dom, stran od doma.

English information

SPACIOUS SINGLE ROOM FOR RENT IN MARIBOR CITY CENTER, in the apartment with two single rooms, total area - 75 m2. If you are looking for a home away from home, our apartment is the right decision. We have one single room (20 m2) for non-smokers (no pets) in our flat in Maribor city centre, available immediately. The flat is just for two people in two single rooms (the other room is already occupied), who share a kitchen with a pantry and a balcony, a long hallway with a built-in closet, a bathroom with a toilet and one more separate toilet (total area 75 m2). The apartment is very looked-after, spacious and bright, conditions for learning and quality living are ideal. Price: 200 EUR/month. Bills are not included in the price. For other information please send me a message here or call me (+386 40 578 233).

Na zemljevidu


Milica

Telefon: 040 578 233
GSM: 040 578 233

Število ogledov oglasa 221

Morda vas bodo zanimale tudi te nepremičnine

Podravska, Maribor Prodaja

59.000,00 €
Dvosobno

Maribor-Nova vas! 2-sobno stanovanje v večstanovanjski hiši z uporabo garaže in vrta
Št. oglasa: 14147